Werk met mij

Het is tijd voor verandering

Met mijn achtergrond als docent, opleidingsadviseur, imago coach en de online vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld, wil ik andere vrouwen van mijn leeftijd inspireren nieuwe dingen te doen, te blijven leren en zichtbaar te worden. 

Vraag jezelf elke dag af: “Wanneer heb ik voor het laatst, iets voor de eerste keer gedaan?”.

In een snel veranderende wereld, waarin je steeds langer voor jezelf moet zorgen, is het zaak je (digitale) kennis en vaardigheden bij te spijkeren en op peil te houden, zodat je zowel on- als offline actief kunt blijven deelnemen en niet afhankelijk wordt van anderen. Er is niet altijd iemand in de buurt die het even snel voor je oplost. Het belangrijkste is, dat je weet welke keuzes voor jou het beste zijn om te voorkomen dat jij verdrinkt in de zee aan (online) mogelijkheden.

Daarnaast werk ik graag voor de zakelijke markt met kleine teams. Op een toegankelijke en speelse manier krijg je inzicht in de kwaliteiten van de afzonderlijke teamleden en zie je direct waarom sommige dingen voor de een “een fluitje van een cent zijn” en waar de ander “op leeg loopt”. Als je dat van elkaar weet dan kun je de talenten zodanig inzetten, dat een ieder doet wat bij hem of haar past.

Nieuwsgierig geworden? Meer weten? Maak dan hieronder een geheel vrijblijvende afspraak of kijk naar de mogelijkheden op de website.

Drink koffie of thee met mij online

Wil je graag met mij werken, maar heb je nog wat twijfels? Of wil je mij eerst beter leren kennen, dan nodig ik je van harte uit samen een kop koffie of thee te drinken.


Leer mij kennen en drink koffie met mij online


Wil je graag gebruik maken van mijn diensten, maar twijfel je nog of wil je mij eerst beter leren kennen, maak dan een afspraak en wij gaan online een kop koffie of thee te drinken via Skype of een andere tool. Je bent van harte welkom.

De afspraak wordt gemaakt.

Pin It on Pinterest

Share This