Werk met mij

Het is tijd voor verandering

Met mijn achtergrond als docent, opleidingsadviseur, imago coach en de online vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld, wil ik andere vrouwen van mijn leeftijd inspireren nieuwe dingen te doen, te blijven leren en zichtbaar te worden.

Vraag jezelf elke dag af: “Wanneer heb ik voor het laatst, iets voor de eerste keer gedaan?”.

In een snel veranderende wereld, waarin je steeds langer voor jezelf moet zorgen, is het zaak je (digitale) kennis en vaardigheden bij te spijkeren en op peil te houden, zodat je zowel on- als offline actief kunt blijven deelnemen en niet afhankelijk wordt van anderen. Er is niet altijd iemand in de buurt die het even snel voor je oplost. Het belangrijkste is, dat je weet welke keuzes voor jou het beste zijn om te voorkomen dat jij verdrinkt in de zee aan (online) mogelijkheden.

Daarnaast werk ik graag met zorg- en onderwijsteams. Op een toegankelijke en speelse manier krijg je inzicht in de kwaliteiten van de afzonderlijke teamleden en zie je direct waarom sommige dingen voor de een “een fluitje van een cent zijn” en waar de ander “op leeg loopt”. Als je dat van elkaar weet dan kun je de talenten zodanig inzetten, dat een ieder doet wat bij hem of haar past.

Nieuwsgierig geworden? Meer weten? Maak dan hieronder een geheel vrijblijvende afspraak of kijk even op de team training pagina.

Ik wil graag meer informatie

Wil je mij eerst beter leren kennen? Of wil je graag wat meer informatie, stuur mij dan geheel vrijblijvend een bericht.


Leer mij kennen en drink koffie met mij online


Wil je graag gebruik maken van mijn diensten, maar twijfel je nog of wil je mij eerst beter leren kennen, maak dan een afspraak en wij gaan online een kop koffie of thee te drinken via Skype of een andere tool. Je bent van harte welkom.

De afspraak wordt gemaakt.

Pin It on Pinterest

Share This