Maak kennis met Anke

Het roer om!

Wie is Anke?

Ik ben 58, getrouwd met een fantastische man en moeder van drie geweldige kinderen: twee dochters en een zoon. Mijn gezin is enorm belangrijk voor mij, maar nu mijn kinderen prima voor zichzelf kunnen zorgen, neem ik meer ruimte voor mezelf om te doen wat ik belangrijk vind.

Tijd voor verandering!

Voorheen hielp ik onder de naam “Mode in Verbinding” vrouwen met hun uiterlijke presentatie: hoe laat je je innerlijke kwaliteiten zien door middel van de kleding die je draagt? Ik liet ze nadenken over welke (eerste) indruk ze wilden maken. Omdat alleen imago-coaching mij geen voldoening meer gaf, heb ik besloten te stoppen met “Mode in Verbinding” en onder de naam “Leef je Vrijheid” verder te gaan.

Met “Leef je Vrijheid” heb ik er bewust voor gekozen om vrouwen zoals ik, de nieuwsgierige, eigen-wijze 50+ vrouw, te helpen. Ik wil jou inspireren online vaardiger te worden en jezelf meer te laten zien. Je niet te laten leiden door oordelen van anderen. Je eigen, nieuw verworven vrijheid te leven.

Hierin komt voor mij alles samen. Nu ik 58 ben (wat in mijn hoofd niet zo voelt  en met wat geluk, nog heel wat jaren voor de boeg heb, wil ik een tegenbeweging organiseren en de vaak negatieve beeldvorming van onze leeftijdsgroep ten goede keren. Verandering begint bij jezelf. Dus heb ikzelf ook besloten nog zichtbaarder te worden.

Een vrouw met een missie.

Met mijn achtergrond als opleidingsadviseur en de online vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld, wil ik andere vrouwen van mijn leeftijd inspireren nieuwe dingen te doen en te blijven leren.

Toen  ik met mijn eerste bedrijf “Mode in Verbinding” begon, wist ik niets van social media. Maar door trainingen te volgen, te experimenteren en te doen, ontdek je, dat je veel meer kunt dan jezelf denkt. En dat het niet zo moeilijk of technisch is. Soms moet je echt even doorzetten, zoals ik zelf heb ervaren tijdens mijn opleiding Webdesign. Toen heb ik mezelf regelmatig afgevraagd: “Waarom wil ik dit? Waarom doe ik dit?” Ondanks het geploeter en af en toe een nacht doorwerken, kan ik nu zeggen dat het de moeite meer dan waard is geweest. Doorzetten loont. En als ik het kan, kun jij het ook.

Leren houdt je jong, vergroot je netwerk, is vooral leuk en zorgt ervoor dat je zelf aan het roer van je leven blijft staan. Vraag jezelf elke dag af: “Wanneer heb ik voor het laatst, iets voor de eerste keer gedaan?”.

In een snel veranderende wereld, waarin je steeds langer voor jezelf moet zorgen, is het zaak je (digitale) kennis en vaardigheden bij te spijkeren en op peil te houden, zodat je zowel on- als offline actief kunt blijven deelnemen en niet afhankelijk wordt van anderen. Er is niet altijd iemand in de buurt die het even snel voor je oplost. Het belangrijkste is, dat je weet welke keuzes voor jou het beste zijn. Zo voorkom je, dat jij verdrinkt in de zee aan online mogelijkheden.

En natuurlijk help ik je nog steeds graag met je persoonlijke en uiterlijke presentatie. Zodat je offline en online uitstraling kloppen en jij zichtbaar wordt op een manier die bij jou past.

Nieuwsgierig geworden? Meer weten? Maak dan hieronder een geheel vrijblijvende afspraak.

Drink koffie of thee met mij online

Wil je graag met mij werken, maar heb je nog wat twijfels? Of wil je mij eerst beter leren kennen, dan nodig ik je van harte uit samen een kop koffie of thee te drinken.


Leer mij kennen en drink koffie met mij online


Wil je graag gebruik maken van mijn diensten, maar twijfel je nog of wil je mij eerst beter leren kennen, maak dan een afspraak en wij gaan online een kop koffie of thee te drinken via Skype of een andere tool. Je bent van harte welkom.

De afspraak wordt gemaakt.

Pin It on Pinterest

Share This