Jezelf herontdekken en een nieuwe koers varen

Jij bent een vrouw van rond de 50 die zelf aan het roer van haar leven staat en haar eigen koers wil varen. Jij weet dat tijd je kostbaarste bezit is. Dat je niet later maar NU het beste uit jezelf moet halen.

Het probleem is alleen dat je niet precies weet wat je nog wilt of kunt. De oude vertrouwde rollen, die je als vanzelfsprekend op je hebt genomen, veranderen. Wie ben je nu eigenlijk zonder deze rollen?

Je twijfelt of je nog een keer van baan wil wisselen. Je vindt het best lastig alle veranderingen in je huidige werk bij te houden. Of je droomt er stiekem van nu eindelijk iets voor jezelf te beginnen.

De ongemakken van de overgang maken het er niet eenvoudiger op.

Gelukkig maakt deze transformatiefase je ook krachtiger. Je hoeft niet meer aan allerlei verwachtingen te voldoen. Je durft steeds meer voor jezelf te kiezen. Je kunt los van alle opgelegde rollen, in alle vrijheid (her)ontdekken waar jij blij van wordt en wat je nog in de wereld wilt zetten.

Maar waar begin je? Zoveel vrijheid kan ook verlammend werken. Hoe zorg je er dan voor dat je ook echt een eerste stap zet? In actie komt. Ik help en inspireer je graag.

Herkenbaar? Nieuwsgierig? Meld je dan aan bij mijn gratis besloten Facebookgroep Vrijheidsjutters Facebook community. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Pin It on Pinterest

Share This