Zee van Tijd …

Tijd is alles, tijd is niets.

Het is een vliegtuig of een fiets.

Tijd is net zoiets als weer,

wie geen tijd heeft,

leeft niet meer.

~ Toon Hermans

Ons kostbaarste bezit …

Als je niet uitkijkt, glipt de tijd als zand door je vingers. We krijgen allemaal, iedere dag, 86.400 seconden, 1.440 minuten, 24 uur tot onze beschikking.
De kunst is om deze tijd niet te verspillen en jouw tijd de moeite waard te maken. Niet “onderuit te gaan in een zee van tijd”. Dit filmpje van Jay Shetty maakt dit heel duidelijk.

Tijd is je kostbaarste bezit. Het komt niet meer terug en iedere dag gaat er weer een beetje vanaf. En om met Toon Hermans te spreken: “Wie geen tijd meer heeft, die leeft niet meer.”

Tijd voor actie

We kunnen blijven praten over wat we zouden moeten doen, maar alleen als we in actie komen, boeken we vooruitgang. Ontwikkelen wij de moed om te doen.

Samen lukt dat zoveel beter dan alleen. Ik heb een prachtig programma ontwikkeld “In drie maanden zelfverzekerd zichtbaar online”. Het afgelopen jaar heeft ons heel duidelijk gemaakt, dat het noodzakelijk is om jezelf online te laten zien, zodat je gevonden wordt door potentiële werkgevers en/of klanten.

Wil je hier meer over weten, stuur dan een mail naar anke@leefjevrijheid.nl. Dan neem ik, geheel vrijblijvend, contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Later is nu – begin vandaag nog …

Wil je gelijk aan de slag met het optimaal benutten van je tijd en tegelijkertijd jezelf de aandacht geven die je verdient? Dan heb ik een leuk cadeautje voor je. Jouw dag in 1 oogopslag: de “Zee van Tijd planner

Ik weet zeker dat als je iedere dag deze “Zee van Tijd planner” helemaal invult, je verstelt staat van jezelf, de tijdswinst die het je oplevert en wat je aan het einde van het jaar allemaal hebt bereikt.

Een nieuwe goede gewoonte ontwikkelen, begint met een eerste stap. Het is heel simpel, maar niet makkelijk.

Met deze “Zee van Tijd planner” gaat het je zeker lukken.
Ik heb er ook nog een spiekbriefje en video met uitleg bij gemaakt.

Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Leef jouw vrijheid en vaar je eigen koers.

Pin It on Pinterest

Share This