Zee van tijd ... | Leef je Vrijheid

Zee van Tijd …

“Ik weet niet wie mijn dagen telt, maar alles hier is vluchtig
De eindigheid regeert met harde handen mijn bestaan
En toch wil ik niet verdrinken in een eindeloze ruimte
Ik weiger in een zee van tijd onderuit te gaan”

Een couplet uit het prachtige liedje “Even eeuwig” van Liesbeth List.

2020 staat op de drempel,
2020, een prachtig jaartal,
een heel nieuw decennium.

Ik weet nog goed dat wij ons allemaal opmaakten voor het jaar 2000. Alweer bijna 20 jaar geleden. Onvoorstelbaar toch?

Ons kostbaarste bezit …

Als je niet uitkijkt, glipt de tijd als zand door je vingers. We krijgen allemaal, iedere dag, 86.400 seconden, 1.440 minuten, 24 uur tot onze beschikking.
De kunst is om deze tijd niet te verspillen en jouw tijd de moeite waard te maken. Niet “onderuit te gaan in een zee van tijd”. Je hebt tenslotte maar 1 leven. Dit filmpje van Jay Shetty maakt dit heel duidelijk.

Tijd is je kostbaarste bezit. Het komt niet meer terug en iedere dag gaat er weer een beetje vanaf. Niemand weet uiteindelijk “hoe laat het is?”

Zeg eens eerlijk? Hoeveel van jouw voornemens voor 2019 heb je dit jaar al gerealiseerd?

Durf jij te springen?

We kunnen blijven praten over wat we zouden moeten doen, maar alleen als we in actie komen, boeken we vooruitgang. Ontwikkelen wij de moed om te doen wat gedaan moet worden.

Dat geldt net zo goed voor mij. Daarom ga ik in 2020 de sprong wagen. Eén van mijn voornemens was en is nog steeds een actieve community, on- en offline, van individuele midlife vrouwen die zich met elkaar verbonden voelen en die het beste uit zichzelf willen halen. Samen lukt dat zoveel beter dan alleen.

Je kunt je nu inschrijven voor de wachtlijst. Durf je met mij mee te springen en van 2020 jouw jaar te maken? Schrijf je dan snel in en zorg dat je niets mist.

Later is nu – begin vandaag nog …

Wil je gelijk aan de slag met het optimaal benutten van je tijd en tegelijkertijd jezelf de aandacht geven die je verdient? Dan heb ik een leuk cadeautje voor je. Jouw dag in 1 oogopslag: de “Zee van Tijd planner

Ik weet zeker dat als je iedere dag deze “Zee van Tijd planner” helemaal invult, je verstelt zult staan van jezelf, de tijdswinst die het je oplevert en wat je op 31 december 2020 allemaal hebt bereikt.

Een nieuwe goede gewoonte ontwikkelen, begint met een eerste stap. Het is heel simpel, maar niet makkelijk.

Met deze “Zee van Tijd planner” gaat het je in 2020 zeker lukken.
Ik heb er ook nog een spiekbriefje en video met uitleg bij gemaakt.

Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Leef jouw vrijheid en vaar je eigen koers.

Pin It on Pinterest

Share This